Agenda

SEF Scene

AGENDA

7:00-8:00         Breakfast and Check-in

8:00-8:10         Welcome Remarks and Introductions

8:10-8:40         Keynote Discussion with SEC Chairman Jay Clayton

8:40-9:25         Cybersecurity Disclosure and Enforcement: How Tough Will the SEC Get?

-10 minute break-

9:35-10:15        SEC Practice — Developments in Administrative Proceedings, Trials, Testimony, Wells Process, Settlements and More

-5 minute break-

10:20-11:00        Financial Disclosure and Accounting Fraud

-10 minute break-

11:10-12:00      Directors’ Panel

12:00-1:00       Lunch Break 

1:00-1:40      Financial Firm Spotlight: Enforcement and Regulatory Developments for Asset Managers, Broker-Dealers, Hedge Funds and More

-10 minute break-

1:50-2:30       Insider Trading Trends and the Use of Data in SEC Investigations and Cases 

-10 minute break-

2:40-3:20     Whistleblower Update: The Impact on Corporations and SEC Enforcement

-10 minute break-

3:30-4:10        Cryptocurrency Regulation, Enforcement and Litigation: 2019 Developments and What Comes Next

-5 minute break-

4:15-5:00         Managing a True Corporate Crisis/Major Internal Investigation

5:00-6:00        Cocktail Reception