Agenda

SEF Scene

AGENDA

7:00-8:20         Breakfast and Check-in

8:20-8:30         Welcome Remarks

8:30-9:10         Cybersecurity: Enforcement and Regulation of the “Greatest Threat to Our Markets Right Now”

-5 minute break-

9:15-9:55        Litigating Securities Fraud Cases Against the SEC and DOJ

-15 minute break-

10:10-10:50        FCPA Trends and Developments

-5 minute break-

10:55-11:35      Insider Trading Trends and Developments

-15 minute break-

11:50-12:30      Whistleblower Update

12:30-1:30       Lunch Break and Afternoon Q&A Keynote with Robert J. Jackson Jr., Commissioner, U.S. Securities and Exchange Commission

1:35-2:25     Directors’ Panel

-5 minute break-

2:30-3:10        Financial and Accounting Fraud

-15 minute break-

3:25-4:10         Financial Firm Spotlight: Enforcement and Regulatory Developments for Asset Managers, Broker-Dealers, Hedge Funds and More

-10 minute break-

4:20-5:00        Cryptocurrencies and ICOs: Where Will Enforcement Strike Next?

5:00-6:00        Cocktail Reception 

Details

When: Thursday, November 1, 2018
7:00 am - 8:20 am (breakfast & registration)
8:20 am - 5:00 pm (followed by cocktail party)
Where: Four Seasons Hotel
2800 Pennsylvania Avenue, NW
Washington, D.C. 20007
CLE Credit: 6.5 hours (approved in PA)

CLE Information and Forms

SEF2014 CLE -sm6.5 hours CLE credit approved in PA. Forms available here.

Materials

Links to materials available here.

Corporate Sponsors

Ankura 230x60

Cornerstone230-v2

JRS230

Law Firm Sponsors

Cahill

Ropes &Gray

AllenOvery230 ArnoldPorter2018 230

Baker230

BakerHostetler

BuckleySandler230 v3

Cooley2016-230

Covington2018 230

dp230x60

Debevoise230v2

HHR v2 230

kirkland230x60

latham230x60

Linklaters2018 230

Milbank 230x60

mofologo230x60

MurphyMcGonigle2018 230

paulweiss230x60

PerkinsCoie

Proskauer230v2

QE2018 230

Steptoe2018 230

Willkie 230

WSG&R