Agenda

SEF Scene

 

AGENDA

7:15-8:15         Breakfast and Check-in

8:15-8:25         Welcome Remarks

8:30-9:20         Managing a True Corporate Crisis/Major Internal Investigation

-5 minute break-

9:25-10:10        FCPA Trends and Developments

-10 minute break-

10:20-11:10        Financial Firm Spotlight — Asset Management, Private Equity, Hedge Funds and More

-10 minute break-


11:20-12:05      
Whistleblower Update

12:05-1:10       Lunch Break and Afternoon Keynote by Stephanie Avakian, Co-Director, SEC Division of Enforcement

1:10-2:10     Director’s Panel

-10 minute break-

2:20-3:10        Financial and Accounting Fraud

-10 minute break-

3:20-4:05         Insider Trading Trends and Developments

-5 minute break-

4:10-5:00        Litigating Securities Fraud Cases Against the SEC and DOJ

5:00-6:00        Cocktail Party and Announcement of “Enforcement 40″ Honorees

 

Details

When: Thursday, October 26, 2017
7:00 am - 8:15 am (breakfast & registration)
8:15 am - 5:00 pm (followed by cocktail party)
Where: Mayflower Hotel
1127 Connecticut Avenue NW
Washington, D.C. 20036
CLE Credit: 6.5 hours (approved in PA)

Corporate Sponsors

Ankura230

Cornerstone230-v2

JRS230

Law Firm Sponsors

Cahill

Ropes &Gray

Arnold & Porter

Baker230

BakerHostetler

BuckleySandler230 v3

Cooley2016-230

cov230x60

dp230x60

Debevoise230v2

Dickinson230

Jenner & Block

kirkland230x60

latham230x60

Milbank 230x60

mofologo230x60

paulweiss230x60

PerkinsCoie

PhillipsCohen230

Proskauer230v2

Steplogo

Sidley230v3

Venable230

Winston230